ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ENFORTIMENT
HA ARRIBAT L'HORA DE TREURE TOT EL TEU POTENCIAL! POSA'T EN FORMA AL SAF
Activitats que tenen com a objectiu activar els diferents grups musculars per a assolir-ne un desenvolupament i una tonificació correctes.
ENFORTIMENT CXWORX
NOVETAT CURS 2019-2020
Activitat de LesMills per enfortir i tonificar el core (abdominals, glutis i esquena) seguint les últimes tendències de l'entrenament funcional.  Combina diferents mètodes d'entrenament i exercicis dinàmics fets amb gomes elàstiques.
SAF
Fes-te persona abonada!
clica aquí
ENFORTIMENT BODYPUMP
NOVETAT CURS 2019-2020
Activitat de LesMills dissenyada per obtenir els màxims beneficis en el mínim temps possible. S'aconsegueixen resultats òptims, treballant amb barres i pesos, sense obviar la diversió.
SAF
Fes-te persona abonada!
clica aquí
ENFORTIMENT TONIFICACIÓ
Sessions per activar la musculatura i incidir en la millora del seu to i en la seva capacitat d’exercir força.

Proposta d’exercicis molt variada, tant per les diferents parts corporals que es treballen, com pel material que es fa servir (bosus, xertubes, t-bows, gomes, steps, fittballs, cordes, manuelles, turmelleres, glidings, etc.),permetent unes condicions d’exercici molt diferents.

Es té especial cura en la correcta execució dels exercicis essent molt important posar l'atenció en les sensacions i realitzar l’activitat en funció de les pròpies capacitats.

TAMBÉ EN ANGLÈS
Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí