ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ESPORT SAF
PER TU QUE BUSQUES ESPORTS ALTERNATIUS
Practicaràs activitats que tenen com a objectiu activar els diferents grups musculars per a assolir-ne un desenvolupament i tonificació correctes.
ESPORT SAF ESCALADA
Activitat que pretén donar a conèixer i/o millorar els recursos personals per afrontar reptes d’escalada en roca.

Com a activitat oberta, la sessió es dirigeix de forma individualitzada o per parelles, ajustant-se a les aptituds de cadascú i cercant assolir l’objectiu de superació que les persones s’hagin pogut marcar.

Cal tenir un coneixement mínim de l’activitat, tècnica bàsica i seguretat. No es pot accedir a aquesta activitat si no has fet abans una sessió d’iniciació amb els nostres monitors. Inscriu-t'hi a la sessió d'iniciació de manera online o a la recepció.

Durada 50 MIN
Intensitat BAIXA-MITJANA-ALTA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
ESPORT SAF KARATE
L'última finalitat del Karate no resideix en la victòria ni en la derrota, sinó en la perfecció del caràcter dels seus practicants”.

En aquestes sessions l’alumne/a assumirà el coneixement dels aspectes físics i tècnics propis d’aquesta activitat, per una major efectivitat en les accions de defensa i atac en el desenvolupament pròpiament de l’art marcial i una major efectivitat i domini en les accions de la seva vida.

Durada 90 MIN
Intensitat MITJANA-ALTA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
ESPORT SAF NATACIÓ ESTILS
Activitat on es proposen exercicis de progressió per a la millora i perfeccionament de la tècnica dels estils de CROL, BRAÇA i ESQUENA. 

Per fer l’activitat cal posar el cap a l’aigua i coordinar els moviments amb la respiració, tenir un cert domini del cos en el medi i saber desplaçar-se amb total seguretat, tenint la capacitat inicialment de poder fer 50 m sense aturar-se. 

És obligat portar casquet de bany i es recomana portar ulleres i fer la classe amb vestit de bany d’una sola peça.
Durada 45 MIN
Intensitat MITJANA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí