ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ESPORT SAF
PER TU QUE BUSQUES ESPORTS ALTERNATIUS
Practicaràs activitats que tenen com a objectiu activar els diferents grups musculars per a assolir-ne un desenvolupament i tonificació correctes.
ESPORT SAF ESCALADA
ACTUALMENT NO DISPONIBLE EN L'OFERTA D'ACTIVITATS 20/21
Activitat que pretén donar a conèixer i/o millorar els recursos personals per afrontar reptes d’escalada en roca.

Com a activitat oberta, la sessió es dirigeix de forma individualitzada o per parelles, ajustant-se a les aptituds de cadascú i cercant assolir l’objectiu de superació que les persones s’hagin pogut marcar.

Cal tenir un coneixement mínim de l’activitat, tècnica bàsica i seguretat. No es pot accedir a aquesta activitat si no has fet abans una sessió d’iniciació amb els nostres monitors. Inscriu-t'hi a la sessió d'iniciació de manera online o a la recepció.

Durada 50 MIN
Intensitat BAIXA-MITJANA-ALTA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
ESPORT SAF KARATE
ACTUALMENT NO DISPONIBLE EN L'OFERTA D'ACTIVITATS 20/21
L'última finalitat del Karate no resideix en la victòria ni en la derrota, sinó en la perfecció del caràcter dels seus practicants”.

En aquestes sessions l’alumne/a assumirà el coneixement dels aspectes físics i tècnics propis d’aquesta activitat, per una major efectivitat en les accions de defensa i atac en el desenvolupament pròpiament de l’art marcial i una major efectivitat i domini en les accions de la seva vida.

Durada 90 MIN
Intensitat MITJANA-ALTA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
ESPORT SAF NATACIÓ ESTILS
ACTUALMENT NO DISPONIBLE EN L'OFERTA D'ACTIVITATS 20/21
Activitat on es proposen exercicis de progressió per a la millora i perfeccionament de la tècnica dels estils de CROL, BRAÇA i ESQUENA. 

Per fer l’activitat cal posar el cap a l’aigua i coordinar els moviments amb la respiració, tenir un cert domini del cos en el medi i saber desplaçar-se amb total seguretat, tenint la capacitat inicialment de poder fer 50 m sense aturar-se. 

És obligat portar casquet de bany i es recomana portar ulleres i fer la classe amb vestit de bany d’una sola peça.
Durada 45 MIN
Intensitat MITJANA
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí