ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ACTIVITATS LES MILLS
EXPERIMENTA AMB NOVES ACTIVITATS BODYBALANCE, BODYPUMP, BODYCOMBAT I CXWORX
Per carregar-te d'energia, treballar cos i ment i enfortir-te, amb el segell de qualitat AEFA Les Mills.
LES MILLS BODYBALANCE
Inspirada en el Ioga, Tai-txí-txuan i Pilates, inclou exercicis de relaxació i meditació.

Millora el nivell de flexibilitat, la postura, força i capacitat de concentració i consciència corporal, aportant sensació de calma i benestar i ajudant a reduir l'estrès.

Augmenta la tonificació muscular i la força del core, reduint el dolor lumbar.

Els exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències seleccionades d'estiraments, moviments i posicions adaptades a la música, donen com a resultat una sessió holística que porta a un estat d'harmonia i equilibri.

Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA-ALTA
LES MILLS BODYCOMBAT
Els cops de puny, cops de peu i katas s'acompanyen amb música i coreografies, fent que es cremin calories (fins a 737 per sessió) i aconseguint una millor resistència cardiovascular. 

Millora la capacitat funcional del cor i dels pulmons i disminueix el risc de malalties cardiovasculars. Tonifica i defineix els principals grups musculars i disminueix el greix corporal. També millora la postura, coordinació, agilitat i força, així com l'estabilitat del core, enfortint i equilibrant la zona lumbar i abdominal.

El resultat de la sessió és una explosió d'energia, que ens permet arribar a un nivell superior de cardiofitnes.
Durada 50 MIN
Intensitat ALTA
LES MILLS BODYPUMP
Entrenament amb barres i discos per enfortir, tonificar i definir la musculatura de tot el cos a través de la combinació de diferents tècniques de musculació i d'entrenament funcional.

Produeix una millora notable de la postura corporal.

Millora el nivell de fitnes i de benestar generals i augmenta la densitat òssia.

Es poden arribar a consumir fins a 560 calories per sessió.
Durada 50 MIN
Intensitat ALTA
LES MILLS CXWORX
Treballa els músculs del core fent servir moviments similars als de la vida quotidiana, però enfocats com un repte físic i mental i una nova forma d'entrenament per superar els límits personals. Sessió ampliada a 50’ amb un complement de blocs d’exercicis específics de cuixes per amplificar el treball de la zona de la cintura pelviana cap a glutis i cames.

És un entrenament ràpid i efectiu que augmenta la força funcional necessària per millorar l'estabilitat postural i prevenir lesions. 

Ofereix diferents opcions d'exercicis per a persones amb diferents nivells de fitnes.

Ideal tant per qui desitja millorar la força i resistència muscular per al dia a dia com per a esportistes que volen augmentar el seu rendiment.  

Durada 50 MIN
Intensitat ALTA