ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ACTIVITATS PREMIUM
ACTIVITATS PREMIUM CAL INSCRIPCIÓ
Les ACTIVITATS PREMIUM es fan en grups estables i reduïts per assegurar un millor servei i qualitat en la pràctica de cada disciplina (IOGA, FELDENKRAIS, PILATES, ZMBA, BODY COMBAT, BODY PUMP i BODY BALANCE). El professorat ofereix una atenció personalitzada a les persones participants i el sistema afavoreix la progressió en l'aprenentatge de l'activitat.

Cal inscriure's a cada activitat i grup horari per a cada període en què es vol participar: 
68 EUR (activitats de 50/60 min) / 103 EUR (activitats de 90 min) tot el període per cada grup horari.
  • 1r període*: del 4 d'octubre de 2021 al 20 de febrer de 2022
  • 2n període*: del 21 de febrer al 30 de juny de 2022
* No hi haurà activitat en períodes especials d'obertura per vacances acadèmiques (Nadal i Pasqua) o en dies festius en què la instal·lació estigui tancada.

FES LA INSCRIPCIÓ ONLINE (places limitades) a qualsevol dels períodes a partir de l'1 de setembre.
>Es poden fer inscripcions un cop iniciat el període si queden places lliures o si les persones inscrites no hi assisteixen de manera regular (preu en funció del mes d'inscripció). E
n aquests casos, un cop formalitzada la inscripció, caldrà contactar amb Rosa.Llobet@uab.cat per rebre la informació necessària per a la incorporació.
>Si no s'arriba al mínim d'inscripcions, l'activitat pot ser anul·lada. 
SOLS PER A PERSONES ABONADES
PREMIUM IOGA
Màxim 15 persones per grup. Sessions basades en postures o assanes que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació), disminuint l’estrès i les tensions posturals i procurant el benestar espiritual i mental. 

Es treballen puntualment continguts específics propis del IOGA PRANAYAMA (art de la respiració, tècniques per aprendre a respirar de forma lenta, ample i completa) o del IOGA MEDITACIÓ (raja ioga: art d’aprendre a observar els moviments externs i interns -pensaments- de forma tranquil·la, aconseguint consciència i calma interior). 

Grups horaris: dimarts de 17.30 a 19 h / dijous de 17.30 a 19 h (sala Zen). Professora: Laura Calvet Mir.

MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 90 MIN
Intensitat MITJANA
PREMIUM PILATES
Màxim 15 persones per grup. Programa d'exercicis centrat en l'alineació corporal, la respiració i l'acció eficaç de la musculatura. En MAT-Pilates es fan exercicis a terra i sense màquines, amb la possibilitat d'utilització de material complementari com el cèrcol, pilota, rulo, banda elàstica, etc. 

Busca assolir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, millorant el control i el coneixement del propi cos, tant estàtic com en moviment, i enfortint els músculs interns del tronc, bàsics per evitar dolors d’esquena. No es recomana a embarassades ni a persones amb lesions d’esquena (consultar al professorat).

Grups horaris: dilluns de 13 a 13.50 h / dimecres de 8 a 8.50 h (sala Zen). Professora: Nieves Aguado.
MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA
PREMIUM FELDENKRAIS®
Màxim 15 persones. Sessions d'aquest mètode pedagògic de presa de consciència a través del moviment basat en la plasticitat del cervell i en la seva capacitat d'aprenentatge, fent servir l'atenció dirigida com a vehicle per accedir-hi i crear noves connexions neuronals i patrons de moviment. Ajuda a prendre consciència dels propis patrons i facilitar així l'aprenentatge, amb l'objectiu de trobar solucions més funcionals i saludables en el dia a dia de les persones.

Grups horaris: dilluns de 14 a 15 h / dimarts de 8 a 9 h (sala Zen). Professora: Nieves Aguado. MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 60 MIN
Intensitat BAIXA
PREMIUM BODYBALANCE
Màxim 20 persones per grup. Inspirada en el Ioga, Tai-txí-txuan i Pilates, inclou exercicis de relaxació i meditació.

Millora el nivell de flexibilitat, la postura, força i capacitat de concentració i consciència corporal, aportant sensació de calma i benestar i ajudant a reduir l'estrès.
Augmenta la tonificació muscular i la força del core, reduint el dolor lumbar.

Els exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències seleccionades d'estiraments, moviments i posicions adaptades a la música, donen com a resultat una sessió holística que porta a un estat d'harmonia i equilibri.

Grups horaris:
 dilluns de 19 a 19.50 h (sala Ritme 2).
MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA-ALTA
PREMIUM BODY PUMP
Màxim 20 persones. Entrenament amb barres i discos per enfortir, tonificar definir la musculatura de tot el cos a través de la combinació de diferents tècniques de musculació i d'entrenament funcional.

Produeix una millora notable de la postura corporal.
Millora el nivell de fitnes i de benestar generals i augmenta la densitat òssia.

Es poden arribar a consumir fins a 560 calories per sessió.

Grups horaris: dimarts de 19 a 19.50 h (sala Ritme 2). 
MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat ALTA
PREMIUM ZMBA SAF
Màxim 20 persones per grup. Modalitat que incorpora moviments de ball amb ritmes llatinoamericans combinant ritmes ràpids i lents.

Els ritmes vibrants del MERENGUE, la SALSA, el REGGAETON, la CÚMBIA i la SAMBA acoloreixen una sessió d’exercici físic divertida, per cremar calories, tonificar els músculs i combatre l’estrès.

Diversió gaudint del cos en moviment al ritme de la música.

Grups horaris:
 dimecres de 18 a 18.50 h. (sala Ritme 1).
MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA-ALTA
PREMIUM BODY COMBAT
Màxim 20 persones. Els cops de puny, de peu i katas s'acompanyen amb música i coreografies, cremant fins a 737 calories per sessió i aconseguint una millor resistència cardiovascular. 

Millora la capacitat funcional del cor i dels pulmons i disminueix el risc de malalties cardiovasculars. Tonifica i defineix els principals grups musculars i disminueix el greix corporal. Millora la postura, coordinació, agilitat i força i l'estabilitat del core, enfortint i equilibrant la zona lumbar i abdominal.

Grups horaris: dijous de 18 a 18.50 h (sala Ritme 1). 
MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat ALTA