ACTIVITATS DIRIGIDES | ADULTS ACTIVITATS PREMIUM
ACTIVITATS PREMIUM CAL INSCRIPCIÓ
Les ACTIVITATS PREMIUM es fan en grups estables i reduïts per assegurar un millor servei i qualitat en la pràctica de cada disciplina. El professorat ofereix una atenció més personalitzada a les persones que hi participen i el sistema afavoreix la progressió en l'aprenentatge de l'activitat.

Cal inscriure's a cada activitat i grup horari desitjat: 40 EUR tot el període per cada grup horari.
2n període*: del 17 de febrer al 28 de juny de 2020 (18 setmanes)
* No hi haurà activitat en períodes de vacances acadèmiques (Pasqua) o en dies festius en què la instal·lació estigui tancada.

Places limitades. Inscripció oberta ONLINE o a recepció.

Es permeten 2 sessions de prova (màx. 2 persones per sessió amb previ acord amb el monitoratge) i incorporar-se iniciat el període si queden places lliures o si les persones inscrites no hi assisteixen de manera regular (preu en funció del mes d'inscripció).
Si no s'arriba al mínim de 5 inscripcions, l'activitat pot ser anul·lada. 
Es poden recuperar sessions en altres horaris (previ acord amb el monitoratge) en funció de l’aforament i les necessitats del servei.
SOLS PER A PERSONES ABONADES
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
PREMIUM G.A. HIPOPRESSIVA
Màxim 15 persones per grup. Contraient el diafragma en expiració (Apnea Espiratòria), es contreuen els músculs del sòl pelvià i de la faixa abdominal, disminuint la pressió de tòrax, abdomen i pelvis.  

Beneficis: millora la salut de l’esquena, la incontinència urinària i la vida sexual. Augmenta el rendiment esportiu (diafragma més flexible) i ajuda a recuperar-se i tonificar en el postpart (a partir dels 6 mesos). Redueix el perímetre abdominal més ràpidament i segura per a la columna que amb abdominals tradicionals. 

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva està contraindicada a les persones amb hipertensió arterial, embarassades, o que tinguin problemes articulars de maluc, genolls o espatlles.  

MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50
Intensitat MITJANA
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
PREMIUM IOGA
Màxim 20 persones per grup. Sessions basades en postures o assanes que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació), disminuint l’estrès i les tensions posturals i procurant el benestar espiritual i mental. 

Es treballen puntualment continguts específics propis del IOGA PRANAYAMA (art de la respiració, tècniques per aprendre a respirar de forma lenta, ample i completa) o del IOGA MEDITACIÓ (raja ioga: art d’aprendre a observar els moviments externs i interns -pensaments- de forma tranquil·la, aconseguint consciència i calma interior). 

MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 90 MIN
Intensitat BAIXA
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
PREMIUM MÈTODE FELDENKRAIS®
Màxim 15 persones per grup. Sessions d'aquest mètode pedagògic de presa de consciència a través del moviment basat en la plasticitat del cervell i en la seva capacitat d'aprenentatge, fent servir l'atenció dirigida com a vehicle per accedir-hi i crear noves connexions neuronals i patrons de moviment.
Ajuda a prendre consciència dels propis patrons i facilitar així l'aprenentatge, amb l'objectiu de trobar solucions més funcionals i saludables en el dia a dia de les persones.

MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 60 MIN
Intensitat BAIXA
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
PREMIUM PILATES
Màxim 15 persones per grup. Programa d'exercicis centrat en l'alineació corporal, la respiració i l'acció eficaç de la musculatura. En MAT-Pilates es fan exercicis a terra i sense màquines, amb la possibilitat d'utilització de material complementari com el cèrcol, pilota, rulo, banda elàstica, etc. 

Busca assolir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, millorarant el control i el coneixement del propi cos, tant estàtic com en moviment, i enfortint els músculs interns del tronc, bàsics per evitar dolors d’esquena.
No es recomana a embarassades ni a persones amb lesions d’esquena (consultar amb el professorat).

MÉS INFORMACIÓ DE PREUS I INSCRIPCIÓ
Durada 50 MIN
Intensitat MITJANA
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí