CURSOS I TALLERS TALLERS
SESSIONS PUNTUALS QUE ET DONEN UNA BASE PER SEMPRE
Jornades puntuals que et permetran conèixer noves formes de pràctica d'activitat física.
Tant si és per curiositat com per aprofundir-hi, aquestes sessions t'interessen! 
TALLERS RISOTERÀPIA
Amb aquest taller oferim la possibilitat d'obrir la porta cap a l'interior emocional, per canalitzar i exterioritzar els prejudicis i limitacions, permetent visualitzar les situacions de manera més positiva, creativa, beneficiosa i, sobretot, més saludable.

El riure canvia l'estat d'ànim i influeix en l'estat emocional, però la risoteràpia no només consisteix en riure, sinó que és una disciplina terapèutica que vol despertar la capacitat de sentir i d'alliberar les tensions internes mitjançant una activitat lúdica, esportiva i saludable.

Preu abonats: 7 EUR / Preu no abonats: 8,5 EUR

Cal inscripció prèvia ONLINE o a recepció del 18/03/19 al 7/04/19.

DIMECRES 10 D'ABRIL, DE 16.30 A 18 H, SALA ZEN
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
SESSIONS INICIACIÓ CardioBox - Entrenament en suspensió
Sessió (gratuïta per a persones abonades) que et permetrà conèixer els cops bàsics de la boxa i aprendre'n la seva tècnica, així com les posicions bàsiques en l'ús del material d'entrenament en suspensió (TRX), aprenent a variar la posició del cos per així modificar la dificultat dels exercicis quan treballes amb ell.

Es recomana la seva realització abans d'incorporar-se a l'activitat dirigida de Cardiobox de l'oferta general d'activitats dirigides.  

Cal inscripció prèvia ONLINE o a recepció.

Trobaràs tots els detalls sobre la dinàmica de la sessió, així com els dies i horaris en què es realitzen al document adjunt de Més informació.
PRIMER DIJOUS DE MES, DE 17 A 17.50
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
SESSIONS INICIACIÓ Escalada Iniciació
Sessió (gratuïta per a persones abonades) que et permetrà assolir la base necessària per desenvolupar amb seguretat i correcció la tècnica i millorar els teus recursos per afrontar els reptes de l'escalada en roca.
  
És obligatòria la seva realització per poder assistir a l'activitat dirigida d'Escalada de l'oferta general d'activitats dirigides.  

Cal inscripció prèvia online o a recepció.

Trobaràs tots els detalls sobre la dinàmica de la sessió, així com els dies i horaris en què es realitzen al document adjunt de Més informació.
PRIMER DIMARTS DE MES, DE 14 A 14.50
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí