SERVEIS A MIDA: ENTRENAMENT PERSONAL, CLASSES DE TENNIS I PÀDEL, REPTES EN GRUP...
Tens per triar serveis totalment personalitzats, des d'un entrenador personal que et proposa i supervisa presencialment la teva rutina a entrenaments en grup i classes de tennis i pàdel particulars o en grup reduït per ajudar-te a arribar allà on vulguis!
SERVEI A MIDA ENTRENADOR PERSONAL
Amb aquest servei personalitzat, l'entrenador et planificarà i guiarà en l'execució de l'activitat, en base a les teves aptituds i objectius, fent-ne un acompanyament i seguiment amb sessions particulars.

Tens l'opció de contractar sessions de 30 o 60 minuts i pacs de 5 o 10 sessions amb descompte, individuals i per a duos. També es poden crear a demanda sessions d'entrenaments en grup de running i natació. En el cas d'entrenaments en grup, totes les persones han de tenir un objectiu comú i un nivell d'aptitud similar. 

Durant el curs s'obren Reptes de 8 setmanes, en grup i amb metes com cremar greixos, guanyar massa muscular, etc. Una de les inscripcions als reptes és gratuïta per sorteig.
Gaudeix d'una pràctica guiada i just a la mida de les teves necessitats. 

INFORMA'T AQUÍ DE MODALITATS, PREUS I CONDICIONS D'ENTRENAMENT PERSONAL
CONTACTE: DAVID MORENO
616 283 166  -  
dmoreno@llopgestio.cat

Servei de pagament
SERVEI A MIDA CLASSES A MIDA DE TENNIS I PÀDEL
Sessions adreçades a persones interessades en la iniciació o en el perfeccionament de la pràctica de tennis i pàdel.

Pots contractar classes a nivell individual o duo o bé classes partit per a grups reduïts de 3 o 4 persones, amb flexibilitat de calendari, d'horari i de durada.

Existeixen packs de 4 sessions a preu reduït.

Durant l'any s'ofereixen classes promocionals gratuïtes de prova abans dels períodes d'inscripció a les classes a mida.

CONSULTA AQUÍ LES MODALITATS, PREUS I CONDICIONS DE TENNIS I PÀDEL A MIDA

CONTACTE: ISMAEL MARTÍN
627 340 646 -  ismam13@gmail.com
Servei de pagament
SERVEI A MIDA REPTES 8 SETMANES - ENTRENADOR PERSONAL
Lluita per assolir un repte en 8 setmanes, acompanyat per l'entrenador personal i per companys amb els quals compartiràs la teva mateixa meta i els entrenaments en grup, els dilluns i dimecres, de 17 a 18 h.

Hauràs de complementar amb entrenaments per lliure, en base al teu programa personalitzat, on s'inclouen recomanacions nutricionals que t'ajudaran a arribar-hi en plena forma. 

Pots participar en grups d'entrenament per cremar greixos, guanyar massa muscular, etc. Tria els teus reptes, inscriu-t'hi online o a recepció, i entraràs en el sorteig d'una inscripció gratuïta!

INFORMA'T AQUÍ DE LES MODALITATS, DATES I PREUS DELS REPTES
CONTACTE: DAVID MORENO
616 283 166  -  
dmoreno@llopgestio.cat

Servei de pagament