Inscripcions PERSONES ABONADES
POTS INSCRIURE'T ONLINE!
Pots inscriure't online a les activitats que organitzem (activitats Premium, tallers i sessions puntuals, activitats amb reconeixement acadèmic, competicions, etc.) aprofitant el SAF online.

Accedeix al
SAFonline
clica aquí
PERSONES ABONADES INSCRIPCIÓ ONLINE
La inscripció es fa mitjançant el servei SAF online (apartat ALTRES INSCRIPCIONS), accedint al teu compte d'usuari online (usuari: el teu NIF amb lletra inclosa / contrasenya: el número PIN que et vam donar com a contrasenya en el moment de l'alta d'abonament al SAF*).

Un cop a dins, hauràs de seleccionar al desplegable l'activitat a la qual et vols incriure de les que hi hagi vigents.

El pagament l'hauràs de fer amb targeta de crèdit.  

*IMPORTANT
: Per accedir-hi, cal tenir activat el teu compte d'usuari online (si no el tens activat o no recordes el PIN, segueix primer les instruccions dels dos següents apartats).
Si no tens activat el compte d'usuari
Si no tens activat el teu compte d'usuari de SAF online, el pots crear i activar amb el teu NIF/NIE i la data de naixement.
T'arribarà un missatge al correu electrònic que tenim enregistrat perquè validis el teu compte i ja hi podràs accedir.  
Si no recordes la contrasenya
Si tens activat el teu compte de SAF online, però has oblidat la teva clau d’accés, pots fer clic a l’enllaç que hi ha a sota del botó ACCEDIR de la pantalla de credencials per recuperar-la.
Caldrà que escriguis la mateixa adreça de correu electrònic que ens vas donar en el moment de donar-te d’alta al SAF i se t’enviarà automàticament un missatge. Si no t’arriba el correu, no en tens o aquest no consta a la base de dades, pots demanar ajut escrivint a saf.usuaris@uab.cat.