Inscripcions PERSONES NO ABONADES
INSCRIPCIÓ ONLINE PER A PERSONES NO ABONADES
És molt fàcil fer la inscripció online a les activitats que organitzem.
Tan sols et cal tenir activat un compte d'usuari del servei SAF online i, quan ja hi hagis entrat, seleccionar al menú ACTIVITATS I ESCOLES ESPORTIVES -> Nova inscripció per tenir accés a totes les vigents, triant al desplegable el tipus d'activitat que t'interessa. El pagament l'hauràs de fer amb targeta de crèdit.
O, si et sembla més bé, sempre pots apropar-te al taulell d'atenció al públic per fer la teva inscripció,
 en tot l'horari de dilluns a divendres o dissabtes fins a les 14 h.
Activa't al
SAFonline
clica aquí
Accedeix al
SAFonline
clica aquí
NO ABONATS SI JA T´HAS INSCRIT ANTERIORMENT AL SAF...
Si no ets abonat però alguna vegada has fet una inscripció a activitats del SAF o havies estat abonat anteriorment, ja et tindrem enregistrat a la base de dades i tan sols cal que activis el teu compte d'usuari al servei SAF online!

Posa el teu DNI i data de naixement. T'arribarà un missatge al correu electrònic que tenim enregistrat perquè validis el teu compte i ja hi tindràs accés immediat al teu compte d'usuari de SAF online.  

IMPORTANT: si no t'has inscrit mai en una activitat del SAF, no hi estàs enregistrat o no recordes la contrasenya, segueix les instruccions dels següents apartats.

ACTIVA'T AL SAF ONLINE
o Si és la primera vegada que t'hi inscrius
Si és la primera vegada que t'inscrius a alguna activitat del SAF, has de començar per registrar-te a la nostra base de dades.
Després caldrà que segueixis  les instruccions que rebràs per correu electrònic per poder accedir al servei SAF online i fer la inscripció. Si no recordes la contrasenya
Si tens activat el teu compte d'usuari de SAF online, però no recordes el PIN o la contrasenya, pots restablir-los online, amb el teu DNI i data de naixement.
T'arribarà un missatge al correu electrònic que tenim enregistrat perquè validis el teu compte i ja podràs accedir-hi.