Inscripcions PERSONES NO ABONADES
INSCRIPCIÓ ONLINE PER A PERSONES NO ABONADES (ACTUALMENT FORA DE SERVEI)
És molt fàcil fer la inscripció online a les activitats que organitzem (temporalment fora de servei).
Tan sols et cal tenir activat un compte d'usuari del servei SAF online i, quan ja hi hagis entrat, seleccionar al menú ACTIVITATS I ESCOLES ESPORTIVES -> Nova inscripció per tenir accés a totes les vigents, triant al desplegable el tipus d'activitat que t'interessa. El pagament l'hauràs de fer amb targeta de crèdit.
O, si et ve més de gust, et pots inscriure al taulell d'atenció al públic (temporalment fora de servei per a inscripcions) en tot l'horari de dilluns a divendres o dissabtes fins a les 14 h, llevat dels períodes amb horaris d’obertura especials (agost: de dilluns a divendres, fins a les 14.30 h / Pasqua i Nadal: no hi ha gestió presencial d’inscripcions -només online-).
Activa't al
SAFonline
clica aquí
Accedeix al
SAFonline
clica aquí
NO ABONATS SI JA T´HAS INSCRIT ANTERIORMENT AL SAF...
ACTUALMENT FORA DE SERVEI
Si no ets abonat però alguna vegada has fet una inscripció a activitats del SAF o havies estat abonat anteriorment, ja et tindrem enregistrat a la base de dades i tan sols cal que activis el teu compte d'usuari al servei SAF online!

Posa el teu DNI i data de naixement. T'arribarà un missatge al correu electrònic que tenim enregistrat perquè validis el teu compte i ja hi tindràs accés immediat al teu compte d'usuari de SAF online.

IMPORTANT: si no t'has inscrit mai en una activitat del SAF, no hi estàs enregistrat o no recordes la contrasenya, segueix les instruccions dels següents apartats.

ACTIVA'T AL SAF ONLINE
o Si és la primera vegada que t'hi inscrius
ACTUALMENT FORA DE SERVEI
Si és la primera vegada que t'inscrius a alguna activitat del SAF, has de començar per registrar-te a la nostra base de dades.
Després caldrà que segueixis les instruccions que rebràs per correu electrònic per poder accedir al servei SAF online i fer la inscripció. Si no recordes la contrasenya
ACTUALMENT FORA DE SERVEI
Si tens activat el teu compte d'usuari de SAF online, però no recordes el PIN o la contrasenya, pots restablir-los online, amb el teu DNI i data de naixement.
T'arribarà un missatge al correu electrònic que tenim enregistrat perquè validis el teu compte i ja podràs accedir-hi.