JÚNIOR CAMPUS D'ESTIU DE FUTBOL I NATACIÓ ARTÍSTICA
JÚNIOR CAMPUS DE FUTBOL NAISE - ESTIU 2021
Campus de futbol NAISE del 28 de juny al 30 de juliol perquè els nens i nenes menors de 16 anys puguin gaudir del que més els agrada aquestes vacances d'estiu.  

Podran conèixer una nova metodologia en la pràctica de l’esport i relacionar-se amb nous companys i companyes, ajudant a la formació sociològica en el món de l’esport. 
 

En els entrenaments, dirigits per entrenadors qualificats amb titulació, es treballarà la millora de la tècnica i dels conceptes futbolístics tant per a jugadors de camp com porters. Diàriament es realitzaran també activitats complementàries (piscina, etc.)
 

Aquesta edició s’adaptarà en tot moment a les mesures de prevenció de la Covid-19 que publiqui l’administració pertinent. Per aquesta raó, aquesta informació pot patir canvis un cop se’n publiquin la normativa
.

==>Consulta més informació de preus i activitats.
==>Per realitzar la inscripció online, fes clic AQUÍ
JÚNIOR CASAL NATACIÓ ARTÍSTICA-ESTIU'21
Casal de natació artística de Sincrogestió del 28 de juny al 30 de juliol per a nens i nenes a partir dels 6 anys que sàpiguen nedar i vulguin entrar dins el món de la natació artística. No cal cap coneixement previ, es faran grups per nivell a l’inici del campus. 

Les activitats dins l'aigua són diferents segons el grup d'edat i també es realitzen activitats de dansa per fer una iniciació en les diferents activitats, apropar-les i experimentar moviments en relació amb la música.

Es tracta d'un treball físic, de coordinació i motricitat, encaminat a la cerca d’un resultat artístic final, potenciant la creativitat, la capacitat de retentivitat, la comunicació corporal amb els altres i el coneixement dels moviments, l’espai i la música. 

Aquesta edició s’adaptarà en tot moment a les mesures de prevenció de la Covid-19 que publiqui l’administració pertinent. Per aquesta raó, aquesta informació pot patir canvis un cop se’n publiquin la normativa
.

==>Consulta més informació de preus i activitats o escriu a sincrogestio@sincrogestio.com.
==>Per realitzar la inscripció, descarrega't i emplena aquest formulari i envia'l a sincrogestio@sincrogestio.com.