JÚNIOR CURSOS D'ESTIU
JÚNIOR CASAL D'ESTIU DE NATACIÓ ARTÍSTICA
Casal d'estiu de natació artística del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre, adreçat a nens i nenes a partir dels 7 anys.

Amb activitats de natació artística i dansa, tallers de manualitats i de maquillatge aquàtic i sortides setmanals. L'horari és de 9 a 14 h, amb possibilitat de servei d'acollida de 8.30 a 9 h i de 14 a 14.30 h amb avís previ.

Inscripció del 2 de maig (12 h) al 9 de juny a través de SAF online (instruccions per a inscripcions online d'activitats al SAF per part de persones abonades i no abonades). E
ls pagaments es realitzaran directament a Sincrogestió S.L., que es posarà en contacte amb les persones inscrites per indicar les quantitats i el procediment de pagament.

Informació de preus, programació setmanal d'activitats i equipament necessari, avall, al document adjunt de Més informació.
Més informació
Saps que pots celebrar aniversaris al SAF?
clica aquí
JÚNIOR CAMPUS DE FUTBOL NAISE - NADAL 2019
Campus de Nadal de tecnificació de futbol durant els dies 30 i 31 de desembre de 2019 i 2 i 3 de gener de 2020, adreçat a nens i nenes que hagin nascut de 2006 a 2012.  

Per aprendre a jugar a futbol i a tecnificar l’estil de joc, amb la possibilitat d'experimentar esports es posarà en contacte amb les persones inscrites.

Informació de preus, programació d'activitats i equipament necessari, avall, al document adjunt de Més informació.
Més informació
Saps que pots celebrar aniversaris al SAF?
clica aquí