No sabràs que triar!

El SAF comença la temporada amb múltiples i diferents tallers per activar el teu cos!

Acomiadem les vacances i engeguem un nou any! I tot i que deixem enrere l’estiu i els seus bons records, començar la temporada sempre és una sensació bona i bonica. Amb les piles carregades què millor que invertir temps aquest any en noves activitats i reptes d’activitat física! És per això, que al SAF, us volem presentar les novetats d’aquest any que complementaran les activitats dirigides que ja sabeu que podeu trobar al web.

Entre els nous tallers que trobareu aquest any hi ha el de cal·listènia, una forma d’entrenament que està molt de moda entre la gent més jove que busca un cos sa, àgil, atlètic i amb una musculatura tonificada però sense arribar a cap extrem. Per aconseguir tot això, la cal·listènia busca l’entrenament amb el propi pes corporal i en el moviment dels grups musculars.

També podrem gaudir de tallers d’hipopressius, on coneixerem la tècnica bàsica i els beneficis per fer-ne un ús d’acord amb els objectius desitjats.

Una nova proposta per variar i enrique l’entrenament de la força és la que es farà en el taller d’exercicis pliomètrics. Millora la teva aptitud fent un treball de potència que de ben segur que et sorprendrà.

Cossos de seguretat, risoteràpia, meditació…

Cap d’aquests tallers et convenç? Farem també un taller especial per si estàs pensant en accedir als cossos de seguretat! Les proves físiques que es requereixen per accedir a aquests llocs són molt específiques i nosaltres et podrem ensenyar com són i com les has de realitzar correctament.

Prefereixes tallers més tranquils? No pateixis! Et portem un taller de meditació, per tal que aconsegueixis connectar i descobrir la veritable realitat de l’ésser. L’exercici de la meditació et proporcionarà relaxació i et permetrà combatre la hipertensió i l’estrès.

No et va la meditació? Segur que riure sí que t’agrada! Al SAF farem tallers de risoteràpia, una disciplina terapèutica que a banda de fer-nos riure molt, desperta la nostra capacitat de sentir, estimar i alliberar les tensions internes.

I això no és tot, també hi haurà sessions de surf, tallers de salut de l’esquena, entrenaments personals, sessions de control fit, de cardiorànquing… i moltes més! Tota la informació aquí!

A què esperes? Vine cap al SAF!