T’apuntes a un nou repte?


Vine a les sessions d’iniciació a l’escalada!

Potser per respecte, potser perquè no acostumes a passar mai per aquesta banda del SAF, potser per mandra, potser per por… mai t’has plantejat fer escalada. Però comença un nou curs, i què millor que fer-ho amb nous objectius i nous reptes?

Molts de nosaltres podem pensar que l’escalada és un esport perillós, però si es fa prenent les mesures de precaució adients i amb un monitor amb coneixença, el perill desapareix. I realment, quan comencem a agafar-li la tècnica, és un esport que enganxa!

Però, què treballem quan practiquem escalada?

Millora de l’estat físic general: la gran varietat de moviments que requereix l’escalada permeten la millora i el manteniment de la força, l’elasticitat, la coordinació i l’equilibri.

Millora de l’estat anímic, psicològic i les relacions socials: estimula l’esperit de superació, l’autocontrol nerviós i l’autoconfiança personal. El fet que sigui necessària la col·laboració de la resta de participants facilita la interrelació i la sociabilitat.

Millora de la capacitat d’aprenentatge: encara que no es tracta d’un curs de formació, es proporcionen els coneixements bàsics necessaris perquè els participants disposin de l’autonomia mínima necessària per a poder desenvolupar l’activitat

Sessions d’iniciació

Si tot això encara no t’ha convençut, et convidem a participar a la sessió d’iniciació d’escalada per a que provis aquesta activitat. Són sessions gratuïtes per a persones abonades que et permetran assolir la base necessària per desenvolupar amb seguretat i correcció la tècnica i millorar els teus recursos per després afrontar els reptes de l’escalada en roca. 

Preu

Per als abonats aquesta sessió és gratuïta. Per les persones no abonades el preu és de 8,50€

Per més informació clica aquí