INSTAL·LACIONS els teus espais de SERVEIS afegits
Galeria
de fotos
clica aquí
Més informació
de SAF Training
clica aquí
Espai d'Entrenament personal
Al costat del rocòdrom interior (planta -1 de l'edifici central). Cal contactar prèviament i reservar la sessió amb l'entrenador personal per gaudir d'una pràctica guiada i just a la mida de les teves necessitats.  
El servei és de pagament i es pot fer en grup. Les sessions són de 30 o 60 minuts i tens opció de comprar abonaments de 5 o 10 sessions amb descompte.      

Espais de joc per a menuts
Per als més petits tenim una sala de jocs interior d'accés lliure, acompanyats dels pares o adults, amb llibres i contes, joguines, jocs i una paret de pissarra perquè puguin pintar.Es pot demanar més material al taulell d'atenció al públic.
Al solàrium, al costat de les taules de pícnic, els menuts poden gaudir d'un tobogan i d'una piscina recreativa infantil a l'estiu. 

MÉS INFORMACIÓ
Consulta les Activitats júnior
clica aquí
Galeria
de fotos
clica aquí
Espai social
Menjador equipat amb taules i cadires, microones per escalfar el menjar, màquines de vending de diferents begudes i aliments, i diversos sistemes de reciclatge.
  
Per trobar-te amb qui vulguis i compartir una estona en un bon ambient. 

Serveis Vestidors
Posem al teu abast tres blocs de vestidors: un al poliesportiu, un a l'edifici central i un a la piscina.

Tots ells tenen armariets d'ús diari (funcionen amb una moneda d'euro, retornable), assecadors, lavabos i canviadors de nadons. 

Serveis Armariets de lloguer
Situats fora dels vestidors, en espais comuns com el passadís de l'edifici central o el del poliesportiu.

Servei de pagament, exclusiu per a persones abonades. 

Serveis Aparcament
Hi ha aparcament al costat de l'accés a les instal·lacions, amb més d'un centenar de places, i en altres espais del campus, a poc més de cinc minuts de camí.
Fixa't en la recomanació d'espais que et fem, depenent del moment del dia en què vinguis al SAF. Durant el cap de setmana sol haver-hi aparcament just al costat de l'entrada, sense problemes.