PROMOCIÓ A LA UAB COMPARTIM SALUT
Fins al 31 d'agost Instal·lacions esportives gratuïtes!
Per poder gaudir d’un campus encara més actiu i saludable, la Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa la iniciativa d’oferir les instal·lacions esportives universitàries de manera TOTALMENT GRATUÏTA fins al 31 d’agost a la comunitat universitària UAB i als seus familiars més propers. 

Si formes part d’aquest col·lectiu, podràs gaudir de 30.000 m2 d'instal·lacions esportives indoor i outdoor i d’un gran ventall d’activitats dirigides presencials i virtuals sense haver de pagar matrícula ni quotes mensuals durant el període.
Si no pertanys a aquest col·lectiu, també podràs accedir a la promoció i beneficiar-te de les quotes mensuals gratuïtes pagant tan sols la matrícula.

Comença ja a gaudir d’aquesta magnífica iniciativa de la Universitat i aprofita al 100% el campus en la millor companyia.

Consulta aquí:

Condicions de la Promoció A la UAB compartim salut
Amb cita prèvia Instruccions alta
1r PAS: Registrar les DADES PERSONALS al SAFonline (tothom, inclosos els familiars):
A) Qui no hagi estat mai persona abonada o no s’hagi inscrit en cap activitat, ha de registrar les seves dades en aquest FORMULARI
B) Qui hagi estat registrat/da durant els últims 5 anys només ha de recuperar la contrasenya clicant a l’opció “Has oblidat la teva clau d´accés?” d’aquest apartat.

2n PAS: Sol·licitar CITA PRÈVIA (només ho ha de fer la persona titular de l'abonament) identificant-se amb el NIF amb lletra al camp d’usuari i la clau rebuda per email). A la cita podrà assistir com a màxim amb 1 familiar

3r PAS: el dia de la cita prèvia cal portar a recepció del SAF:

-  NIF/NIE/passaport, dades bancàries (i ordre de domiciliació SEPA+Alta dades si no s'és titular del compte) i acreditació de la relació amb la comunitat universitària/vinculada (si escau).
- Si també es vol donar d'alta a familiars de 1r grau, ho podrà fer si és la persona titular del compte bancari i els familiars tenen les dades registrades al SAFonline. Cal aportar acreditació del vincle familiar (llibre família/cert. convivència o empadronament familiar).
- Per a altes individuals de familiars d’abonats de comunitat universitària cal també acreditació familiar.

4t PAS: el 1r dia d'ús de les instal·lacions (amb reserva d'espai esportiu o activitat a SAFonline) cal passar abans per recepció a completar dades i aconseguir accés amb codi QR al mòbil.
Enregistra aquí les teves dades
Demana aquí cita prèvia