QUI SOM BENVINGUDA
Memòria SAF 2018-2019
MÉS DE 30 ANYS D'EXPERIÈNCIA SERVEI D'ACTIVITAT FÍSICA UAB
Som l'entitat que gestiona les instal·lacions esportives del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb més de 30 anys d'experiència en el sector, comptem amb un equip de més de 50 professionals i disposem d'una superfície total de 30.000 m2 on practicar una gran varietat d'activitats esportives.

La nostra missió és promoure la pràctica d'activitat física entre la comunitat universitària i el seu entorn, oferint un servei de qualitat adreçat a la formació integral de les persones i a la millora de la seva qualitat de vida, contribuint a donar una imatge positiva de la Universitat, i col·laborant amb departaments i centres del campus en la realització d'estudis en aquest àmbit concret.

Treballem per oferir-te el millor servei.

Perquè, per a nosaltres, cuidar-te és un plaer.
I tu, ja fas SAF?
Equip SAF
Aquest és el nostre equip de professionals
clica aquí
Tens algun dubte?
Contacta amb nosaltres!
contacta aquí
EL TEU ESPAI EN EL SAF Un servei esportiu per a tothom
El propòsit que perseguim des de sempre és apropar la pràctica esportiva a qualsevol persona, partint de la base del respecte.
Volem que trobis el teu espai amb nosaltres i que puguis gaudir d'una experiència pròpia, exclusiva i adaptada a les teves necessitats. 
MÀXIM BENESTAR Compromesos amb la teva salut
La nostra missió és aconseguir el teu màxim benestar, tant quan fas activitat física com en relació amb el servei que t'oferim.
El nostre objectiu és ajudar-te a trobar l'activitat que et sembli més adient i per això mirem de posar-ne al teu abast una gran varietat.
QUALITAT DE SERVEI Implicats en la teva satisfacció
Volem ser un referent pel que fa a la qualitat de servei.
Tenim un tracte proper i càlid, en el marc d'unes instal·lacions variades i completes que conviden a fer exercici i a passar-ho bé.
Del SAF en sortiràs satisfet o satisfet! 
ECO SAF Respectuosos amb el medi ambient
L'ecologia forma part del nostre ADN i treballem amb mesures que redueixen l'impacte del funcionament de les instal·lacions en el medi ambient.
A l'apartat EcoSAF trobaràs més informació sobre la nostra lluita constant per afavorir la sostenibilitat. 
ACCIONS SOLIDÀRIES Sensibilitzats amb la societat
Som conscients dels problemes de la nostra societat perquè som una entitat esportiva, però, sobretot, som humans.
Durant l'any t'oferim un seguit d'esdeveniments per donar-te ocasió de contribuir a diferents causes per ajudar a resoldre les desigualtats.