QUI SOM PER QUÈ TRIAR EL SAF
Descarrega't
l'app SAF TRAINING
clica aquí
SAF training ASSESSORAMENT DES DE L'INICI
Començar amb nosaltres és molt fàcil. Els nostres tècnics esportius utilitzen SAF Training, que et fa un informe de composició corporal, et proposa un programa d'entrenament adequat a les teves necessitats, t'indica la teva evolució en el temps i fins i tot et pot oferir dietes personalitzades com a servei complementari! 

Cada tres setmanes pots renovar el teu entrenament i avaluar la teva composició corporal, veient els progressos que vas aconseguint amb la pràctica esportiva.

Aquest servei és totalment gratuït i exclusiu per a persones abonades. Pots demanar hora en qualsevol moment perquè el personal tècnic de la sala fitnes et doni d'alta a la plataforma SAF Training i puguis començar a gaudir de tots aquests serveis. 

MÉS INFORMACIÓ DE SAF TRAINING
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
Descarrega't
l'app SAF TRAINING
clica aquí
HORES I HORES D'ACTIVITATS DIRIGIDES
Des de cycling fins a escalada passant per Pilates, Bodypump, Crosstraining, BodyBalance, BodyCombat,...
De cos i ment, d'enfortiment, de càrdio, esportives, de càrdio-força...  

Sessions de 25, 45 i 50 minuts a triar entre un variat i equilibrat ventall de més de 120 activitats setmanals durant el curs, sempre al dia en noves tendències.

Les diferents modalitats de sessions es presenten segons els interessos que hem copsat per franja horària, sempre trobant un equilibri entre modalitats d'enfortiment, cardiovasculars i de cos i ment. Les sessions d'alta intensitat venen identificades per les lletres HI (High Intensity) i les diferents modalitats, per colors, perquè et sigui més fàcil trobar les del teu interès. Totes les activitats són inclusives, el monitoratge les adapta a les capacitats i aptituds de tothom.

La programació d'activitats es modifica trimestralment i en períodes de vacances acadèmiques (Pasqua, estiu i Nadal).

Mil i una activitats per a tots els gustos t'esperen al SAF!
Més de 30.000 m2 d'instal·lacions
El SAF té 20.000 m2 d'instal·lacions exteriors (camps de futbol, pistes de tennis, pàdel, vòlei platja,frontó i rocòdrom) i 10.000 m2 d'interiors, amb sala de fitnes, sales d'activitats, piscines i molts altres espais esportius i no esportius.

Per donar-te servei a tots nivells.
Al millor preu
Vine a tastar-lo i podràs veure que t'oferim un munt d'activitats i un servei de qualitat a un preu més que raonable. Tots les tarifes i preus publicats en aquest web han de ser aprovats per la Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB.

Fer amics, posar-se en forma i sentir-se bé costa ben poc, al SAF!
PREUS ESPECIALS Per a tu i la teva família
Descobreix els preus especials per a grups familiars i els avantatges que això pot donar, sobretot als menuts i no tan menuts de casa.

Tenim les quotes que s'adapten al que necessites.
FÀCIL I PRÀCTIC! Aconsegueix crèdits amb nosaltres
Si ets estudiant i estàs inscrit en competicions o en campionats representant la UAB, fent exercici amb un tutor o participant en activitats dirigides o seccions esportives, pots completar el teu currículum amb activitats de reconeixement acadèmic. Més fàcil i pràctic impossible!
ESPAIS PER A TU MÉS ENLLÀ DE L'ESPORT
Tan important és que facis activitat física com que puguis aprofitar el temps al màxim, que t'ho passis bé o que et formis.

T'oferim espais d'estudi, menjador, sala i espais de jocs infantils i àrees de pícnic!