QUI SOM | RSC SOLIDARITAT I COL·LABORACIONS
COL·LABORACIONS FUNDACIÓ AUTÒNOMA SOLIDÀRIA
Treballem conjuntament amb la FAS en alguns dels seus programes, oferint les nostres instal·lacions a persones que s'hi acullen.
Participem en el programa de la Coordinadora Catalana d'Acollida de Refugiats i en el Projecte Compromís i Acció, desenvolupat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Més informació
Vés al web de la FAS
clica aquí
COL·LABORACIONS Fundació Esclerosi Múltiple
Participem des dels seus inicis en la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, organitzada per la FEM. Durant tot un cap de setmana compatibilitzem els metres que neda la gent que va a la piscina i aportem els guanys en entrades a la instal·lació com a donatiu, per contribuir a la recerca científica que ajudi a pal·liar aquesta malaltia que afecta a més de 46.000 persones de l'estat espanyol.
Més informació
Vés al web de la FEM
clica aquí
COL·LABORACIONS La Cursa de la UAB
Col·laborem en l'organització de La Cursa de la UAB, promoguda per UAB Saludable i Sostenible com a col·laboració  amb La Marató de TV3.
Els ingressos de les inscripcions són el donatiu que cada any fa la UAB a la Marató.
COL·LABORACIONS UAB Saludable i Sostenible
Col·laborem amb UAB SiS, amb la Unitat de Formació de la UAB i amb el professorat en general, organitzant programes (Mou-te a les Aules, Mou-te a la feina, Mou-te al SAF), adreçats a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i dels alumnes de la Universitat a través de la pràctica d'activitat física.
Més informació
Vés al web de la UAB SiS
clica aquí