QUI SOM | RESPONSABILITAT SOCIAL UNIVERSITÀRIA SOLIDARITAT I COL·LABORACIONS
COL·LABORACIONS FUNDACIÓ AUTÒNOMA SOLIDÀRIA
Treballem conjuntament amb la FAS en alguns dels seus programes, oferint les nostres instal·lacions a persones que s'hi acullen.
Participem en el programa de la Coordinadora Catalana d'Acollida de Refugiats i en el Projecte Compromís i Acció, desenvolupat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Més informació
Vés al web de la FAS
clica aquí
Recapte d'aliments
Nadals solidaris al SAF
Porta aliments i tindràs regals!
COL·LABORACIONS Fundació Esclerosi Múltiple
Participem des dels seus inicis en la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, organitzada per la FEM. Durant tot un cap de setmana compatibilitzem els metres que neda la gent que va a la piscina i aportem els guanys en entrades a la instal·lació com a donatiu, per contribuir a la recerca científica que ajudi a pal·liar aquesta malaltia que afecta a més de 46.000 persones de l'estat espanyol.
Més informació
Vés al web de la FEM
clica aquí
COL·LABORACIONS La Cursa de la UAB
Col·laborem en l'organització de La Cursa de la UAB, promoguda per UAB Saludable i Sostenible com a col·laboració  amb La Marató de TV3.
Els ingressos de les inscripcions són el donatiu que cada any fa la UAB a la Marató.
COL·LABORACIONS Facultats de la UAB
Tenim convenis amb diverses facultats, oferint el SAF com a espai de pràctiques curriculars dels seus estudiants. Les pràctiques al SAF són molt aplicades a la realitat i els aporten un coneixement d'entorn de treball interessant que poden afegir al seu currículum. També poden venir a fer pràctiques puntuals d'alguna assignatura omplint un formulari per tenir accés a les instal·lacions
COL·LABORACIONS UAB Saludable i Sostenible
Col·laborem amb UAB SiS, amb la Unitat de Formació de la UAB i amb el professorat en general, organitzant programes (Mou-te a les Aules, Mou-te a la feina, Mou-te al SAF), adreçats a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i dels alumnes de la Universitat a través de la pràctica d'activitat física.
Més informació
Vés al web de la UAB SiS
clica aquí
COL·LABORACIONS Observatori crític de l'esport
Tenim contacte amb aquesta plataforma interactiva de treball que impulsa la formació, la reflexió i el raonament crític en relació a una de les temàtiques actuals amb major incidència en la nostra societat: l'esport i la construcció de la realitat que es fa a través dels mitjans de comunicació.
COL·LABORACIONS Projecte Pedraforca 10 dies - 10 cims
L'Stiven Moyano, codirector de la Fundació Valldor7 i federat FEEC classe D, es va proposar el repte de pujar 10 vegades al Pedraforca en 10 dies (abril de 2019) i filmar un documental de l'aventura amb equips professionals i drons 4K. Es va preparar al SAF, a la sala fitnes i al rocòdrom interior, amb assessorament del nostre equip tècnic.