Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista! NOTÍCIES
Obrim de dilluns a divendres Horaris d’obertura – agost
A l'agost el SAF obre de dilluns a divendres, de 8.30 a 22 h (excepte de 14.30 a 16 h). Els caps de setmana les instal·lacions estaran tancades i des de l’1 de setembre, tornem a l'horari habitual.
Pots consultar aquí el calendari 2020 d’obertura.

Llegir més
No es podrà atendre per email ATENCIÓ AL PÚBLIC DURANT AGOST
L’atenció al públic presencial serà sempre amb CITA PRÈVIA i estarà dedicada a les altes de nous abonaments i a les persones ja abonades que necessitin fer algun tràmit. Per a consultes, informació o problemes fent reserves online, truca al 93 581 19 34 perquè t’ajudem. No es podran atendre aquestes consultes ni d’altra mena per email. Més detalls de tràmits a LLEGIR MÉS
Llegir més
Gaudeix de sessions aquest estiu NOVETAT: ACTIVITATS A L’AGOST!
Durant l’agost t’oferirem classes presencials amb el monitoratge perquè no paris el ritme. En tindràs 3 sessions al dia, a les 12.30 h, a les 18 h i a les 19 h, de moltes modalitats i algunes a l’exterior*! Consulta la programació d'activitats i reserva les sessions aquí. I seguirem amb les classes virtuals, 5 a la setmana.  Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
Continua fent esport aquest estiu Entrenaments per a les vacances
T'ajudem a viure unes vacances actives, siguis on siguis. Des del mòbil, fes login a l’app SAF Training (Android)/ Trainingym (IOs) i tria entre els programes d'entrenament lliure que t'hem preparat per a aquests dies. Els pots anar combinant! Tota la informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
INSCRIPCIÓ al setembre ESCOLES ESPORTIVES UAB 20/21
La inscripció s’obrirà el 14 de setembre per a participants en el curs anterior i a partir del 17, a tothom. Amb preus des de 90 EUR tot el curs i avantatges per a les quotes familiars! Més informació i les mesures de prevenció Covid19 de les escoles a LLEGIR MÉS
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Dona’t d’alta amb CITA PRÈVIA JA POTS ABONAR-TE AL SAF
Tens un preu molt especial aquest estiu. Tan sols has de pagar la matrícula i una única quota mensual que serà vàlida fins a finals de setembre*!  I si et matricules ara a la UAB, llegeix aquí com aprofitar la promoció de matrícula acadèmica. En ambdós casos, per venir a fer l’alta has de sol·licitar CITA PRÈVIA. Trobaràs les instruccions avall, a LLEGIR MÉS. Gaudeix molt del SAF aquest estiu!
Llegir més
PROMOCIÓ EXCLUSIVA ABONATS SI NO POTS VENIR A L'ESTIU, CEDEIX EL TEU ABONAMENT!
Si ets titular d'abonament individual i no pots venir al SAF durant l'estiu, ara pots cedir el teu abonament a una altra persona durant el temps que vulguis entre el juliol i finals de setembre, gràcies a la promoció VINE PER MI A L'ESTIU!
Llegir més
SER DEL SAF
ET DONA MÉS AVANTATGES
clica aquí
Novetats al SAF, a partir de l'1 de juliol Manual de Reobertura - novetats!
Amb moltes ganes de retrobar-te, vet aquí el manual de reobertura amb les novetats que trobaràs al SAF a partir de la reobertura de les instal·lacions. També tens disponible el manual per fer la reserva prèvia per venir al SAF. Caldrà accedir-hi amb codi QR, descarrega l'app per aconseguir el codi desplegant LLEGIR MÉS. Benvinguts i benvingudes al SAF, novament! Versions dels manuals en castellà a LLEGIR MÉS
Llegir més
PROMOCIÓ AMB LA MATRÍCULA ACADÈMICA SI ESTUDIES A LA UAB, ABONA'T AL SAF DES DE 19,65 €/MES
Mentre et matricules a la UAB, selecciona l'abonament al SAF i gaudeix de més d'un any per només 275 €! Aprofitaràs les instal·lacions esportives del campus i les activitats dirigides fins al 30 de setembre de 2021 al millor preu! Demana cita prèvia per acabar el teu abonament (+ info a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Si ets estudiant UAB
això t'interessa!
clica aquí
Cal reservar espais esportius i activitats Nou manual de reserves actualitzat!
A partir de l’1 de juliol de 2020, per accedir al SAF és imprescindible fer reserva prèvia VIA ONLINE. Podràs fer màxim una reserva des de les 0:01 h del dia d’abans per a un espai esportiu d'ús lliure i per a una sessió d'activitats dirigides que estiguin disponibles. Trobaràs el manual clicant avall, a LLEGIR MÉS
Llegir més
Obrim el dia 1 de juliol! T'esperem al SAF i seguim online!
Moltes novetats t'esperen per poder fer una pràctica esportiva segura i còmoda. I aquest estiu t'oferim unes condicions d'accés molt avantatjoses per compensar el temps de tancament. Aquí trobaràs tota la informació. Seguim atenent-vos en línia per temes variats  i, si has fet activitats amb Reconeixement acadèmic aquí t'informem de com i quan podràs tramitar els teus crèdits. Consulta els recursos online encara actius a LLEGIR MÉS!
Llegir més
T'ajudem a estar en forma! Mantenim el SAF des de casa
Les sessions online és mantindran a partir de l'1 de juliol, amb el SAF ja obert, per qui no pugui o no vulgui venir. Troba més informació dels recursos que t'oferim per seguir fent activitat física a casa (Assessorament, programes d'Entrenament personalitzat, oferta de classes virtuals) desplegant LLEGIR MÉS 
Llegir més
Fins al 31 d'agost S'allarga el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Enguany l’edició del Mulla’t s’allargarà excepcionalment fins a finals d’agost en la seva edició virtual. Encara ets a temps de fer aportacions solidàries per ajudar a millorar la vida de moltes persones que pateixen Esclerosi Múltiple. Pots fer aquí el teu donatiu.
Llegir més
La UAB fa front a la Covid-19 Tothom hi pot col·laborar!
Amb les nostres aportacions podem ajudar a culminar aquests tres projectes: Desenvolupar una vacuna, imprimir material de protecció en 3D UAB Makers contra la COVID-19 i ajudar a infants amb risc d'exclusió social CROMA 2.0 als casals d’estiu.
Llegir més
Campus esportiu i saludable 2020 Aquest any no se celebrarà
Havia de ser la 25a edició del Campus Esportiu i Saludable de la UAB, però les condicions en les que l'haguéssim hagut de fer han aconsellat anul·lar-lo.

Més informació a LLEGIR MÉS.
Llegir més
MILLORES A LA SALA FITNES 1a FASE: RENOVEM MÀQUINES
Els dies 9, 10, 11 i 12 de març hi haurà zones d’entrenament de la sala fitnes on no es podrà accedir perquè estarem renovant les màquines. En substituïm algunes de força i moviments restringits per altres de més modernes, amb un millor disseny i adaptació a l'antropometria humana. Més informació a LLEGIR MÉS.
Llegir més
A la sala fitnes Fes el test de potència per al cycling
El test et servirà per valorar el teu nivell de condició física, posar-te nous reptes, programar la bicicleta amb major precisió i ajustar-la al teu nivell actual de condició física. I si ja l'has fet anteriorment, podràs conèixer les teves millores. Apropa’t en qualsevol moment a la sala fitnes i demana fer el test! Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
Aprovats pel Consell Social de la UaB Preus del SAF 2020
En la reunió del 24 d'abril de 2020 la Comissió Econòmica del Consell Social ha ratificat els preus del SAF 2020 i algunes normatives. També ha aprovat els preus de les activitats del SAF 2020-2021.
LLEGIR MÉS us destaquem algunes de les novetats.


Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
ET CAL UN TRACTAMENT DE FISIOTERÀPIA? EL POTS FER A LA PLAÇA CÍVICA
 FISIO(move), a la Plaça cívica, t'ofereix serveis d'alt nivell a un preu especial si ets persona abonada al SAF.

Passa per recepció a recollir el val que et permetrà tenir aquest tracte preferent.
Llegir més
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!
Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí