NOTÍCIES Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista!
MILLOREM EL SAF REOBERTURA DE L'EDIFICI DE PISCINA
A partir de dilluns 16 de setembre, estaran disponibles les piscines interiors, la zona d'aigües i els vestidors de la piscina. Durant els primers dies, s'anirà arribant a la temperatura de confort de l'aigua i encara no es podrà utilitzar la nova sauna seca, pendent dels últims detalls per a la seva posada en marxa. En breu, podreu gaudir de la sauna amb un aforament de 12 persones! 
Llegir més
PRESENTACIÓ NOVES ACTIVITATS CURS 19/20 Masterclass Les Mills 19 setembre
La tarda del 19 de setembre pots participar gratuïtament en l'esdeveniment de presentació de les noves activitats BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYCOMBAT i CXWORXS! Al poliesportiu farem una masterclass amb diferents sessions de 25 minuts per provar totes les modalitats. Vine i porta companyia, fem portes obertes (accés pel poliesportiu). A LLEGIR MÉS trobaràs més informació dels horaris
Llegir més
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí
PROMOCIÓ DE BENVINGUDA A LA UAB ETS DE 1R? SAF GRATIS FINS AL 31/10!
La UAB t'ofereix la millor oportunitat per incorporar l'activitat física a la teva etapa universitària, al mateix campus!! Tens matrícula gratuïta al SAF i accés lliure a les instal·lacions esportives i a la majoria d'activitats dirigides, en horari especial*, des del moment de la matrícula acadèmica fins al 31 d'octubre!!! (+ info a LLEGIR MÉS)
Llegir més
SAFonline
ABONA'T EN 3 PASSES
clica aquí
Per a places lliures Inscripcions a les Escoles Esportives 19/20
Del 2 al 22 de setembre, pots fer la inscripció a places lliures a les Escoles Esportives UAB. Amb preus des de 100 EUR tot el curs i avantatges per a les quotes familiars!
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
PROMOCIÓ AMB LA MATRÍCULA ACADÈMICA SI ETS ESTUDIANT UAB, ABONA'T AL SAF DES DE 19,65 €/MES
Si et matricules a la UAB, selecciona l'abonament al SAF i gaudeix de més d'un any per només 275 €! Vine a gaudir dels 30.000 m2 d'instal·lacions esportives i d'un munt d'activitats fins al 30 de setembre de 2020, al millor preu! (+ info a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Si ets estudiant UAB
això t'interessa!
clica aquí
NOVETATS CURS 19/20 ACTIVITATS PREMIUM: MILLOR SERVEI I QUALITAT EN LA PRÀCTICA
Aquest curs podràs gaudir de grups estables i reduïts de màxim 15 persones en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, Ioga, Mètode Feldenkrais® i Pilates. Són activitats exclusives per a persones abonades i que requereixen inscripció. AL SETEMBRE SÓN OBERTES A TOTHOM, SENSE INSCRIPCIÓ I GRATUÏTAMENT
Llegir més
NOVETATS CURS 19/20 BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYPUMP I CXWORX AL SAF!
A partir del 2 de setembre podràs gaudir de 4 noves activitats amb el segell de qualitat AEFA Les Mills: Bodybalance, Bodycombat, Bodypump i Cxworx! Ja pots consultar la descripció de cada modalitat i ja tens al web i a l'App SAFtraining els horaris.
Llegir més
ACTIVITATS AMB RECONEIXEMENT ACADÈMIC per al curs 19/20 A LA UAB POTS FER ACTIVITAT FÍSICA I ACONSEGUIR CRÈDITS!
Ja pots consultar A LLEGIR MÉS quines activitats esportives et permetran obtenir crèdits! Fas esport i completes el currículum alhora a la UAB! 
Llegir més
Més informació
Consulta activitats del curs 19/20 que donen crèdits!
clica aquí
Un amic o una amiga, un premi! Tens una quota gratuïta si algú s'abona al SAF de part teva
Promoció exclusiva per a persones abonades!
Aconsegueix quotes gratuïtes individuals o material esportiu SAF si ens portes amics o amigues a abonar-se.  
Llegir més
MÉS INFORMACIÓ
CONDICIONS PORTA AMICS AL SAF
clica aquí
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!
Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí
Convida un amic o amiga al SAF ENTRADA REGAL PEL TEU ANIVERSARI. APROFITA-LA!
Durant 2019 volem celebrar el teu aniversari i t'obsequiem amb una invitació perquè puguis convidar algú a venir al SAF un dia! Tria el moment que vulguis durant tot l'any. Només cal que us identifiqueu junts a recepció a l'hora d'entrar. 
Llegir més
ET CAL UN TRACTAMENT DE FISIOTERÀPIA? EL POTS FER A LA PLAÇA CÍVICA
 FISIO(move) t'ofereix serveis d'alt nivell a un preu especial si ets persona abonada al SAF. Has de passar per recepció a recollir el val que t'acredita per tenir aquest tracte preferent.
Llegir més
RESERVES ANTICIPADES DE PERSONES ABONADES Incorporem un sistema de control
Per tal de facilitar l'accés i l'ús de les pistes de pàdel es limita la reserva anticipada a les persones de més de 16 anys i s'estableix un sistema de control, a partir de l'1 de juny, que preveu penalitzar les reserves fetes i que no s'han usat. 
Tota la informació a LLEGIR MÉS 
Llegir més
SER DEL SAF
ET DONA MÉS AVANTATGES
clica aquí