Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista! NOTÍCIES
Dona’t d’alta amb CITA PRÈVIA JA POTS ABONAR-TE AL SAF
Tens un preu molt especial aquest estiu. Tan sols has de pagar la matrícula i una única quota mensual que serà vàlida fins a finals de setembre*!  Per venir a fer l’alta has de sol·licitar CITA PRÈVIA. Trobaràs les instruccions avall, a LLEGIR MÉS. Gaudeix molt del SAF aquest estiu!
Llegir més
Novetats al SAF, a partir de l'1 de juliol Manual de Reobertura - novetats!
Amb moltes ganes de retrobar-te i de retrobar-nos, vet aquí el manual de reobertura actualitzat amb les novetats que trobaràs al SAF a partir de l'1 de juliol, quan reobrim les instal·lacions. També tens a la teva disposició el manual per fer la reserva prèvia per venir al SAF. Caldrà accedir-hi amb codi QR, descarrega l'app per aconseguir el codi desplegant LLEGIR MÉS.  Benvinguts i benvingudes al SAF, novament!
Llegir més
Cal reservar espais esportius i activitats Nou manual de reserves actualitzat!
A partir de l’1 de juliol de 2020, per accedir al SAF és imprescindible fer reserva prèvia VIA ONLINE. Podràs fer màxim una reserva des de les 0:01 h del dia d’abans per a un espai esportiu d'ús lliure i per a una sessió d'activitats dirigides que estiguin disponibles. Trobaràs el manual clicant avall, a LLEGIR MÉS
Llegir més
AVÍS NOVETATS SOBRE L’ATENCIÓ AL PÚBLIC
Fins a nou avís, l’atenció al públic presencial queda restringida a les persones abonades amb reserva d’espai esportiu o activitat dirigida. Qualsevol gestió o sol·licitud d’informació es podrà fer telefònicament o a través de saf.usuaris@uab.cat. Si la consulta que es faci requereix alguna gestió presencial, se us oferirà cita prèvia.
Llegir més
12 de juliol, diumenge solidari Mulla't per l'Esclerosi Múltiple edició virtual
Aquest estiu no hi haurà jornada presencial d’aquesta activitat tan especial que al SAF hem seguit des que va començar. Desplegant LLEGIR MÉS us compartim com podeu col·laborar en l’edició virtual d’aquest 12 de juliol per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.
Llegir més
Obrim el dia 1 de juliol! T'esperem al SAF!
Moltes novetats t'esperen per poder fer una pràctica esportiva segura i còmoda. I aquest estiu t'oferim unes condiciones d'accés molt avantatjoses per compensar el temps de tancament. Aquí trobaràs tota la informació  
Seguim  atenent-vos  en línia per temes variats  i, si has fet activitats amb Reconeixement acadèmic aquí t'informem de com i quan podràs tramitar els teus crèdits. Cuida't i Fins Aviat!
Llegir més
PROMOCIÓ EXCLUSIVA ABONATS SI NO POTS VENIR A L'ESTIU, CEDEIX EL TEU ABONAMENT!
Si ets titular d'abonament individual i no pots venir al SAF durant l'estiu, ara pots cedir el teu abonament a una altra persona durant el temps que vulguis entre el juliol i finals de setembre, gràcies a la promoció VINE PER MI A L'ESTIU!
Llegir més
SER DEL SAF
ET DONA MÉS AVANTATGES
clica aquí
T'ajudem a estar en forma! Mantenim el SAFdesdecasa
Les sessions online és mantindran a partir de l'1 de juliol, amb el SAF ja obert, per qui no pugui o no vulgui venir. Troba més informació dels recursos que t'oferim per seguir fent activitat física a casa (Assessorament, programes d'Entrenament personalitzat, oferta de classes virtuals) desplegant LLEGIR MÉS 
Llegir més
Campus esportiu i saludable 2020 Aquest any no se celebrarà
Havia de ser la 25a edició del Campus Esportiu i Saludable de la UAB, però les condicions en les que l'haguéssim hagut de fer han aconsellat anul·lar-lo.

Més informació a LLEGIR MÉS.
Llegir més
La UAB fa front a la Covid-19 Tothom hi pot col·laborar!
Amb les nostres aportacions podem ajudar a culminar aquests tres projectes: Desenvolupar una vacuna, imprimir material de protecció en 3D UAB Makers contra la COVID-19 i ajudar a infants amb risc d'exclusió social CROMA 2.0 als casals d’estiu.
Llegir més
MILLORES A LA SALA FITNES 1a FASE: RENOVEM MÀQUINES
Els dies 9, 10, 11 i 12 de març hi haurà zones d’entrenament de la sala fitnes on no es podrà accedir perquè estarem renovant les màquines. En substituïm algunes de força i moviments restringits per altres de més modernes, amb un millor disseny i adaptació a l'antropometria humana. Més informació a LLEGIR MÉS.
Llegir més
A la sala fitnes Fes el test de potència per al cycling
El test et servirà per valorar el teu nivell de condició física, posar-te nous reptes, programar la bicicleta amb major precisió i ajustar-la al teu nivell actual de condició física. I si ja l'has fet anteriorment, podràs conèixer les teves millores. Apropa’t en qualsevol moment a la sala fitnes i demana fer el test! Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
Aprovats pel Consell Social de la UaB Preus del SAF 2020
En la reunió del 24 d'abril de 2020 la Comissió Econòmica del Consell Social ha ratificat els preus del SAF 2020 i algunes normatives. També ha aprovat els preus de les activitats del SAF 2020-2021.
LLEGIR MÉS us destaquem algunes de les novetats.


Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
ET CAL UN TRACTAMENT DE FISIOTERÀPIA? EL POTS FER A LA PLAÇA CÍVICA
 FISIO(move), a la Plaça cívica, t'ofereix serveis d'alt nivell a un preu especial si ets persona abonada al SAF.

Passa per recepció a recollir el val que et permetrà tenir aquest tracte preferent.
Llegir més
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!
Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí
Un amic o una amiga, un premi! Tens una quota gratuïta si algú s'abona al SAF de part teva
Promoció exclusiva per a persones abonades!
Aconsegueix quotes gratuïtes individuals o material esportiu SAF si ens portes amics o amigues a abonar-se.  Fins a nou avís, les noves altes d'abonament estaran deshabilitades.
Llegir més
MÉS INFORMACIÓ
CONDICIONS PORTA AMICS AL SAF
clica aquí