Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista! NOTÍCIES
Avantatges al campus Promoció A LA UAB COMPARTIM SALUT!
La UAB ha decidit que la quota del SAF continuarà sent gratuïta fins al 31 d’agost per a les persones abonades! I si ets abonat/da de comunitat universitària, els teus familiars de 1r grau podran abonar-se i gaudir de les instal·lacions esportives universitàries amb matrícula i quotes gratis durant el mateix període! I els teus amics de comunitat universitària també tindran aquest avantatge. Consulta’n condicions a LLEGIR MÉS. 
Llegir més
Nova edició del campus! CAMPUS ESPORTIU SALUDABLE
Aquest estiu celebrarem la XXV edició del Campus Esportiu Saludable! Obrim inscripcions el 10 de maig (a les 12 h) i farem una reunió informativa online el 6 de maig per resoldre'n dubtes!. El campus estarà totalment adaptat a la normativa Covid19 i es farà del 28 de juny al 30 de juliol de l’1 al 10 de setembre. Amb activitats esportives, lúdiques i culturals dins la UAB i més del 30% en anglès. Més detalls a LLEGIR MÉS. 
Llegir més
I EN TEMPS DE VACANCES,
EL CAMPUS ESPORTIU
clica aquí
Més instal·lacions exteriors Nou espai de cal·listènia
Durant la darrera setmana d’abril es comencen les obres per habilitar un nou espai exterior per practicar la cal·listènia a l’antic pàdel 1, al costat de les pistes de pàdel. Es preveu que pugui estar operatiu a partir de la segona setmana del maig. Consulta aquí el plànol d’aquest nou espai.
Llegir més
REPRESENTA LA UAB CAMPIONATS DE CATALUNYA 2021
A l'abril comencen les competicions d'esports individuals i d'equip dels Campionats de Catalunya Universitaris 2021 organitzats per la Universitat de Girona. Enguany la UAB participa als d'equip amb 11 seleccions: 5 masculines (futbol, futbol sala, handbol, rugbi 7 i voleibol) i 6 femenines (bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, rugbi 7 i voleibol). Podràs seguir els resultats aquí. Esbrina com representar la UAB i aconseguir crèdits a 
Llegir més
Millores Ara reserves des de 48 h abans!
Per evitar col·lapses del servidor, a partir del 14 d’abril a les 12 h apliquem millores en el sistema de reserves i es podran programar 1 reserva per a un espai esportiu i 1 per a una sessió d’activitat dirigida amb 48 h d’antelació a la seva hora d’inici (i fins a 1 minut abans). Un cop iniciada la reserva de l’espai esportiu, se’n pot fer una altra per a un altre espai i, en el cas de les activitats dirigides, es pot fer en finalitzar la sessió.
Llegir més
La cursa de les Universitats Aconsegueix 2 crèdits amb la Unirun
El proper 16 de maig corre 5 km entre Barcelona i Sant Adrià i representa la UAB a la 7a Unirun! La participació és oberta a alumnes universitaris, exestudiants, futurs i futures estudiants, PDI, PAS i familiars vinculats a alguna de les Universitats catalanes. Si ets estudiant i hi participes, esbrina a LLEGIR MÉS com aconseguir crèdits amb la Unirun.
Llegir més
MILLORES Control d'aforament als vestidors
Ja està en marxa el nou sistema de control de l’aforament dels vestidors que permet visualitzar a l’entrada del SAF i dels vestidors* el nombre de places lliures en funció de les indicacions del Procicat. Quan el nivell d’ocupació arriba al màxim, el marcador passa de color verd a vermell i no s’hi podrà accedir fins que quedin places lliures. Caldrà entrar d’un en un perquè el recompte sigui exacte i es respectin els aforaments de seguretat. 
Llegir més
Mesures de seguretat Qualitat de l’aire al SAF
Seguint les directrius de l'annex 1 de la darrera resolució del Procicat publicada al DOGC (Resolució SLT/516/2021, de 26 de febrer) els espais interiors del SAF acompleixen amb tots els indicadors i mesures de control establerts per a la ventilació i renovació de l’aire. Amb la ventilació mecànica renovem l'aire de les sales aconseguint un nivell de bona qualitat (IDA2) de 12,5 litres per segon i persona.
Llegir més
A partir del 9/3 Obertura de vestidors
A partir 9 de març tornem a obrir tots els vestidors, amb totes les mesures de seguretat, higiene i ventilació. Els poden fer servir totes les persones usuàries, tant per canviar-se com dutxar-se. Als vestidors cal anar sempre amb mascareta, excepte en el moment de la dutxa i mantenir la distància de seguretat. A LLEGIR MÉS trobaràs més informació del futur sistema de control d'aforament.
Llegir més
Novetats a partir del 2/3 Més sessions dirigides i aforament
Seguint les darreres indicacions del Procicat, des del 2 de març es permet la reserva del 50% d'aforament possible en espais exteriors i del 30% en espais interiors i activitats dirigides. I a partir del 6 de març trobaràs més sessions d’activitats dirigides de dilluns a diumenge i nous horaris. Més informacions i detall de COMPENSACIONS a LLEGIR MÉS
Llegir més
CONTINUA FENT IOGA I PILATES ACTIVITATS PREMIUM VIRTUALS
Gràcies a l’interès mostrat en continuar gaudint de les activitats Premium, programem una oferta de Pilates i Ioga en format virtual al segon quadrimestre. Al SAF donem especial valor al servei presencial en aquestes activitats d’atenció personalitzada, però degut a la pandèmia s’oferiran a distància com a opció excepcional per oferir continuïtat a les persones participants. Coneix més detalls a LLEGIR MÉS. 
Llegir més
MILLORES A LES INSTAL·LACIONS Ampliem sales: fitnes i Ritme2
Des del 3 de febrer estan en marxa les obres d'ampliació de la sala fitnes i la Sala Ritme2. La Sala Ritme2 quedarà fora de servei temporalment i la sala fitnes es podrà utilitzar amb normalitat i amb disponibilitat dels serveis de Training Flash, Virtual Cycling, atenció personalitzada, pesatges i seguiment de plans d'entrenament. Coneix més detalls de l'ampliació d'aquests espais a LLEGIR MÉS. 
Llegir més
Complementa la teva rutina Més serveis d'assessorament tècnic
Repte Fit, plans d’entrenament lliure per objectius i consultes i atenció personalitzada també per correu electrònic! Tens al teu abast un munt de serveis d’assessorament tècnic per ajudar-te a aconseguir els teus objectius esportius. En trobaràs tota la información a LLEGIR MËS    
Llegir més
Armariets on pots deixar les coses
Pots deixar també els teus efectes personals (bosses, jaqueta, etc.) en armariets que hi ha en diferents espais de la instal·lació fora dels vestidors.
Llegir més
Més instal·lacions! Obrim els camps de futbol
Ja pots gaudir dels camps de futbol 7 i el de futbol 5 amb la gespa totalment renovada i ara amb Certificat FIFA QualityLes reserves les podràs fer com sempre a https://uab.deporsite.net. Consulta com aconseguir fer les reserves d’equip més ràpidament desplegant LLEGIR MÉS.
Llegir més
Millores PAGAMENT LLUMS PÀDEL I TENNIS
A fi de facilitar l’encesa de l’enllumenat de les pistes sense haver de passar pel taulell de recepció, s’ha habilitat la possibilitat del pagament online dels llums en les reserves de pàdel i tennis amb hora d’inici a partir de les 16.30 h. Es podrá triar entre pagar per rebut domiciliat o a recepció amb targeta. Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
Avantatges de l’app Avisos i entrenaments lliures
Novetats a l’app: rebràs notificacions si hi ha canvis de monitoratge a les sessions i pots descarregar-te els entrenaments lliures que anirem renovant trimestralment. Des del mòbil, fes login a l’app SAF Training (Android)/ Trainingym (IOs) i comença a gaudir d’aquests serveis. Tota la informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
Ampliació Novetats a les reserves!
Ampliem el temps de reserva dels espais esportius fins a 75 min i podràs gaudir de més d'una reserva d'activitats i d'espais esportius al dia. També optimitzem el temps d'antelació perquè les puguis programar fins a 1 minut abans de l'hora d'inici. Més informació i més novetats a LLEGIR MÉS 
Llegir més
Novetats al SAF Manual d'ús de les instal·lacions
Aquí pots consultar el manual d'ús de les instal·lacions durant la COVID19 amb les novetats del SAF a partir de la reobertura de les instal·lacions. També tens disponible el manual per fer la reserva prèvia per venir a les instal·lacions. Cal accedir-hi amb codi QR, descarrega l'app per aconseguir el codi desplegant LLEGIR MÉS (versions dels manuals en castellà també a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Cal reservar espais esportius i activitats Nou manual de reserves actualitzat!
A partir de l’1 de juliol de 2020, per accedir al SAF és imprescindible fer reserva prèvia VIA ONLINE. Podràs fer màxim una reserva programada des de les 0:01 h del dia d’abans per a un espai esportiu d'ús lliure i per a una sessió d'activitats dirigides que estiguin disponibles. En podràs fer una altra per al mateix dia quan estiguis ja a les instal·lacions. Més info a LLEGIR MÉS
Llegir més
Important! Atenció públic i altes: cita prèvia
L’atenció al públic presencial serà sempre amb CITA PRÈVIA i estarà dedicada a les altes de nous abonaments i a les persones ja abonades que necessitin fer algun tràmit. Per a consultes, informació o problemes fent reserves online, truca al 93 581 19 34. Consulta com demanar cita, documentació per a altes i tràmits per correu-e a LLEGIR MÉS.
Llegir més
T'ajudem a estar en forma! Mantenim les sessions virtuals
Les sessions virtuals es mantindran per qui no pugui o no vulgui venir. Troba més informació dels recursos que t'oferim per seguir fent activitat física a casa (Assessorament, programes d'Entrenament personalitzat, oferta de classes virtuals) desplegant LLEGIR MÉS 
Llegir més
A la sala fitnes Fes el test de potència per al cycling
El test et servirà per valorar el teu nivell de condició física, posar-te nous reptes, programar la bicicleta amb major precisió i ajustar-la al teu nivell actual de condició física. I si ja l'has fet anteriorment, podràs conèixer les teves millores. Si tens reserva per a la sala fitnes, demana fer el test al personal tècnic! Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
La UAB fa front a la Covid-19 Tothom hi pot col·laborar!
Amb les nostres aportacions encara podem ajudar a culminar el projecte Desenvolupar una vacuna amb el que diferents departaments, centres i serveis de la UAB ajuden a fer front a la COVID-19 dissenyant una vacuna basada en molècules que imiten el virus. Clicant l'enllaç hi podem col·laborar!!! 
Llegir més