Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista! NOTÍCIES
Canvi en l'horari de tancament Degut a l'estat d'alarma
El SAF tancarà les seves portes a les 20.45 h, de dilluns a divendres, a partir del dilluns 26 d'octubre. Les activitats dirigides que comencen a les 20 h seran exprès, i acabaran a les 20.30 h per donar temps a canviar-se i a sortir de la instal·lació.
Llegir més
Sessions d'iniciació Aprèn les bases de l’escalada
Torna la iniciació a l’escalada perquè en una sessió al rocòdrom exterior puguis assolir la base necessària per desenvolupar amb seguretat i correcció la tècnica i millorar els teus recursos per afrontar els reptes de l'escalada en roca. Els dijous 5 o 19 de novembre, de 14 a 15 h, pots participar-hi. Inscriu-t'hi online. Més informació LLEGIR MÉS
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Més instal·lacions! Obrim els camps de futbol
A partir de dimarts 20 d’octubre ja podràs gaudir dels camps de futbol 7 i el de futbol 5 amb la gespa totalment renovada! Les reserves les podràs fer a partir del matí del dilluns 19 a https://uab.deporsite.net. Consulta com aconseguir fer les reserves d’equip més ràpidament desplegant LLEGIR MÉS.
Llegir més
Campionats de Catalunya Cloenda dels CCU 2020
El passat 7 d’octubre es va celebrar a la UAB l’acte de cloenda de la 35 edició dels Campionats de Catalunya Universitaris 2020, organitzats des del SAF. Es van lliurar els guardons a les persones i equips guanyadors i es va passar el relleu a la Universitat de Girona com a nova organitzadora de la propera edició. Accedeix a més informació de l’acte i al vídeo de la retransmissió a LLEGIR MÉS
Llegir més
Avantatges de l’app Avisos i entrenaments lliures
Novetats a l’app: rebràs notificacions si hi ha canvis de monitoratge a les sessions i ja pots descarregar els nous entrenaments lliures de tardor. Des del mòbil, fes login a l’app SAF Training (Android)/ Trainingym (IOs) i comença a gaudir d’aquests serveis. Tota la informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
CADA MES EN TREBALLEM LA TÈCNICA SESSIONS DE TÈCNICA DE RUNNING
A partir del 7 d’octubre tornen les sessions de tècnica de running el primer dimecres de cada mes fins al junyDe 18 a 19.30 h, la classe habitual de running es trasllada al poliesportiu i es dedica a treballar-ne la tècnica per millorar l’estil i l’eficiència de cursa. Cal fer reserva per a la classe de running.
Llegir més
A partir de l’1 d’octubre Novetats a les reserves!
Ampliem el temps de reserva dels espais esportius fins a 75 min i podràs gaudir de més d'una reserva d'activitats i d'espais esportius al dia. També doblem activitats i n'oferim en cap de setmana. Més informació i més novetats a LLEGIR MÉS 
Llegir més
PER A ALUMNES DE 1R DE GRAU PROMOCIÓ BENVINGUDA UAB
Aquesta promoció permet l'accés lliure i gratuït a les instal·lacions esportives del campus i a les activitats dirigides generals, a estudiants de 1r de grau, fins al 31 d'octubre.  Degut a la Covid19 cal cita prèvia per a inscriure's (veure LLEGIR MÉS)
Per a més informació i veure les condicions
Llegir més
en grup reduït i estable Tornen les activitats Premium
Si vols practicar Ioga (90 min), MAT Pilates (50 min) o Mètode Feldenkrais® (50 min), en grup reduït i estable, des de l'octubre tens les activitats Premium, a un preu de 40 eur per grup horari per al període complet. El 1r període va de l'1 d'octubre al 21 de febrer i obre INSCRIPCIÓ ONLINE (places limitades) a partir del 22 de setembre. Ara amb un grup de IOGA els dijous a la tarda per l'alta demanda! Més informació sobre les ACTIVITATS PREMIUM.
Llegir més
A partir de l’octubre Reactivem les quotes d’abonament
L’oferta d’activitats, d’espais esportius i de franges horàries es va normalitzant, i a l’octubre, tornarem a domiciliar les quotes d’abonament. En cas que no puguis venir al SAF, pots cedir el teu abonament individual a una altra persona amb la Promoció Vine per mi. Si decideixes cursar la teva baixa, hauràs de comunicar-la abans del 25 de setembre a saf.usuaris@uab.cat. Fem salut, fem esport.
Llegir més
Novetats Moltes més activitats a l’octubre
A partir de l’octubre doblem l’oferta d’activitats dirigides presencials i podràs gaudir de 60 sessions setmanals, també al cap de setmana. Seguirem oferint 6 sessions virtuals de diferents modalitats i tornen les activitats Premium (Ioga, Pilates i Feldenkrais)!. Consulta més informació sobre les novetats que t’esperen a LLEGIR MÉS
Llegir més
Ara més espais esportius Obert el poliesportiu i altres espais!
Des del 15 de setembre, tens molts més espais disponibles: pàdel del poliesportiu, pavelló (bàsquet, bàdminton, voleibol), frontó, rocòdroms i sala de Boxtraining. Més informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
A partir de l'1 de setembre Atenció al públic i altes amb cita prèvia
L’atenció al públic presencial serà sempre amb CITA PRÈVIA i estarà dedicada a les altes de nous abonaments i a les persones ja abonades que necessitin fer algun tràmit. Per a consultes, informació o problemes fent reserves online, truca al 93 581 19 34. Consulta com demanar cita, documentació per a altes i tràmits per correu-e a LLEGIR MÉS.
Llegir més
PROMOCIÓ EXCLUSIVA ABONATS SI NO POTS VENIR, CEDEIX EL TEU ABONAMENT!
Ampliem la promoció fins al 31 de desembre! Si ets titular d'abonament individual i no pots venir al SAF, ara pots cedir el teu abonament a una altra persona durant el temps que vulguis fins a finals de desembre, gràcies a la promoció VINE PER MI!
Llegir més
SER DEL SAF
ET DONA MÉS AVANTATGES
clica aquí
PROMOCIÓ AMB LA MATRÍCULA ACADÈMICA SI ESTUDIES A LA UAB, ABONA'T AL SAF DES DE 19,65 €/MES
Mentre et matricules a la UAB, selecciona l'abonament al SAF i gaudeix de més d'un any per només 275 €! Aprofitaràs les instal·lacions esportives del campus i les activitats dirigides fins al 30 de setembre de 2021 al millor preu! Demana cita prèvia per acabar el teu abonament (+ info a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Si ets estudiant UAB
això t'interessa!
clica aquí
ACTIVITATS RECONEIXEMENT ACADÈMIC, curs 20/21 A LA UAB POTS FER ACTIVITAT FÍSICA I ACONSEGUIR CRÈDITS!
Tens activitats esportives que et permetran obtenir crèdits!
Completa el teu currículum fent esport a la UAB! Informa’t de l’oferta al teu abast a LLEGIR MÉS

Llegir més
Novetats al SAF, a partir de l'1 de juliol Manual d'ús de les instal·lacions
Aquí pots consultar el manual d'ús de les instal·lacions durant la COVID19 amb les novetats del SAF a partir de la reobertura de les instal·lacions. També tens disponible el manual per fer la reserva prèvia per venir a les instal·lacions. Cal accedir-hi amb codi QR, descarrega l'app per aconseguir el codi desplegant LLEGIR MÉS (versions dels manuals en castellà també a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Cal reservar espais esportius i activitats Nou manual de reserves actualitzat!
A partir de l’1 de juliol de 2020, per accedir al SAF és imprescindible fer reserva prèvia VIA ONLINE. Podràs fer màxim una reserva programada des de les 0:01 h del dia d’abans per a un espai esportiu d'ús lliure i per a una sessió d'activitats dirigides que estiguin disponibles. En podràs fer una altra per al mateix dia quan estiguis ja a les instal·lacions. Més info a LLEGIR MÉS
Llegir més
A la sala fitnes Fes el test de potència per al cycling
El test et servirà per valorar el teu nivell de condició física, posar-te nous reptes, programar la bicicleta amb major precisió i ajustar-la al teu nivell actual de condició física. I si ja l'has fet anteriorment, podràs conèixer les teves millores. Si tens reserva per a la sala fitnes, demana fer el test al personal tècnic! Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
T'ajudem a estar en forma! Mantenim les sessions virtuals
Les sessions virtuals es mantindran per qui no pugui o no vulgui venir. Troba més informació dels recursos que t'oferim per seguir fent activitat física a casa (Assessorament, programes d'Entrenament personalitzat, oferta de classes virtuals) desplegant LLEGIR MÉS 
Llegir més
La UAB fa front a la Covid-19 Tothom hi pot col·laborar!
Amb les nostres aportacions podem ajudar a culminar aquests tres projectes: Desenvolupar una vacuna, imprimir material de protecció en 3D UAB Makers contra la COVID-19 i ajudar a infants amb risc d'exclusió social CROMA 2.0 als casals d’estiu.
Llegir més
Aprovats pel Consell Social de la UaB Preus del SAF 2020
En la reunió del 24 d'abril de 2020 la Comissió Econòmica del Consell Social ha ratificat els preus del SAF 2020 i algunes normatives. També ha aprovat els preus de les activitats del SAF 2020-2021.
LLEGIR MÉS us destaquem algunes de les novetats.
Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!
Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí