NOTÍCIES Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista!
LA TEVA OPINIÓ ENS FA MILLORAR PARTICIPA EN EL GRUP DE DEBAT
La teva opinió com a persona abonada ens interessa i molt!! Participa en un grup de debat sobre les activitats dirigides del SAF. En farem dos grups de debat, un amb persones que assisteixen a les activitats dirigides (dimecres 30/01) i un altre amb aquells que no participen en aquestes activitats (dilluns 28/01). I com a agraïment per la teva participació, tindràs un mes gratis!!! Més informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
Regala't SAF per al 2019 Comença l'any amb l'esport!
Del 7 al 31 de gener, abonar-se al SAF vol dir estalviar-se el 50% de la matrícula!
Si ja ets persona abonada pots convidar algú a fer-ho i també tindràs premi!

Si l'abonament es fa online hi ha avantatges afegits! Mira a LLEGIR MÉS!
Llegir més
SAFonline
ABONA'T EN 3 PASSES
clica aquí
Sorteig del recapte d'aliments JA TENIM NÚMERO GUANYADOR DEL SORTEIG!
El número guanyador del sorteig realitzat entre les persones que han participat en el recapte del SAF per al Banc d'aliments de Barcelona és el 14!. Si tens aquest número, ENHORABONA, vine abans de al 31 de gener a presentar-lo al taulell d'atenció al públic i a començar a gaudir del teu premi. Més detalls a LLEGIR MÉS

Llegir més
D'iniciació i de perfeccionament Nous cursos de tennis i pàdel, prova'ls gratuïtament!
Al SAF pots iniciar-te o bé perfeccionar la teva tècnica en pàdel o tennis comptant amb monitors titulats i federats, del febrer al març. I si vols fer-ne un tastet dels cursos, tens l'opció de participar en una sessió de prova al gener, gratuïta per a les persones abonades! Inscriu-t'hi!
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Treballs de manteniment al SAF Rocòdrom interior i sauna en manteniment
El rocòdrom interior estarà fora de servei per tasques de manteniment del 22 al 25 de gener per poder fer revisió i neteja de totes les preses.
La sauna està pendent de fer reparacions amb treballs de fusteria i previsiblement tornarà a estar en funcionament a finals de la setmana del 21 de gener.
Llegir més
Sessions gratuïtes d'iniciació A l'escalada i al BoxTraining i Entrenament en suspensió
Per accedir a l'activitat dirigida d’escalada, has de fer la SESSIÓ D’INICIACIÓ A L’ESCALADA, de nocions bàsiques de seguretat. I si vols anar a les classes de la sala de BoxTraining, et recomanem la SESSIÓ D’INICIACIÓ DE CARDIOBOX I D’ENTRENAMENT EN SUSPENSIÓ, de cops bàsics i TRXs. Es fan els dies 5 i 7 de febrer, respectivament. Inscriu-t'hi
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Aprèn a nedar en 14 sessions CURS DE NATACIÓ PER A ADULTS
Necessites aprendre a nedar o a coordinar millor la respiració i guanyar en seguretat? Si t'apuntes al CURS D’INICIACIÓ A LA NATACIÓ per a adults aconseguiràs millorar el teu nivell en molt poc temps.
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Per poder accedir a l'activitat dirigida CURS D'INICIACIÓ AL PILATES
Si vols incorporar-te a les sessions de l'activitat dirigida de Pilates, hauràs de tenir el carnet Pilates SAF. El pots aconseguir fent el CURS D’INICIACIÓ AL PILATES que té actualment la inscripció oberta o acreditant el nivell necessari en una sessió d’entrenament personal. Tots els detalls del curs a LLEGIR MÉS
Llegir més
ACTIVITATS I SERVEIS
INSCRIU-T'HI ONLINE
clica aquí
Consciència a Través del Moviment Apunta't a les sessions del Mètode Feldenkrais®
Les persones inscrites tenen 3 sessions setmanals disponibles per quadrimestre. Si vols experimentar els beneficis d'aquest mètode, t'oferim 2 sessions de prova, i et pots incorporar en qualsevol moment a l'activitat!
Llegir més
ACTIVITATS DIRIGIDES
COS I MENT
clica aquí
Un amic o una amiga, un premi! Tens una quota gratuïta si algú s'abona al SAF de part teva
Promoció exclusiva per a persones abonades!
Aconsegueix quotes gratuïtes individuals o material esportiu SAF si ens portes amics o amigues a abonar-se.  
Llegir més
MÉS INFORMACIÓ
CONDICIONS PORTA AMICS AL SAF
clica aquí
Convida un amic o amiga al SAF quan fas anys FELICITATS! TENIM UN REGAL PEL TEU ANIVERSARI
Durant 2019 volem celebrar el teu aniversari i t'obsequiem amb una invitació perquè puguis convidar algú a venir al SAF un dia! Tria el moment que vulguis, tens 15 dies per aprofitar-la. Només cal que us identifiqueu junts a recepció a l'hora d'entrar. 
Llegir més
ET CAL UN TRACTAMENT DE FISIOTERÀPIA? EL POTS FER A LA PLAÇA CÍVICA
 FISIO(move) t'ofereix serveis d'alt nivell a un preu especial si ets persona abonada al SAF. Has de passar per recepció a recollir el val que t'acredita per tenir aquest tracte preferent.
Llegir més
La cursa de les Universitats 5a cursa Unirun
El 3 de març corre 6 km entre Barcelona i Sant Adrià i representa la UAB a la cursa de les universitats! Inscriu-t'hi! 
Hi competeixen les 12 Universitats Catalanes en un running popular obert a tothom de 6779 metres. I si ets estudiant de la UAB, pots aconseguir el reconeixement acadèmic de 2 crèdits per la teva participació!Llegir més
UNIRUN
LA CURSA DE LES UNIVERSITATS
Més informació
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!

Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí
ACTIVITATS AMB RECONEIXEMENT ACADÈMIC A la UAB pots fer activitat física i aconseguir crèdits!
Tria entre un munt d'activitats esportives que et permetran accedir fins a 6 crèdits! Fas esport i completes el currículum alhora :) Inscripcions ja obertes, consulta totes les opcions al teu abast.

Llegir més
Consulta les activitats esportives amb reconeixement acadèmic
Aconsegueix crèdits fent esport!
Més informació
Festes d'aniversari Infantils i per adults
Els nens i nenes de 5 a 15 anys tenen dues possibles activitats amb monitor per triar: esportives o aquàtiques. O es pot fer sense monitor. I el berenar el posen els pares! 

I si tens més de 16 anys, parlem-ne! Pots tenir una alternativa molt interessant i cool per celebrar el teu aniversari!!!
Llegir més
EL SAF COL·LABORA AMB ELS REPTES Pedraforca, 10 dies - 10 cims
 L'Stiven Moyano, codirector de la Fundació Valldor7 i federat FEEC classe D, s'ha proposat pujar 10 vegades al Pedraforca en 10 dies! I per aconseguir-ho s'entrena al SAF, a la sala fitnes i al rocòdrom interior, amb l'assessorament de l'equip tècnic. 
Llegir més